Hammadde Tankları

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez yararlanmaı, KVKK ve başka politikalarımızı ikrar ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in yenilikçi filtre tankları, hem organik hem de inorganik sertları çarpıcı bir şekilde 5 mikrona kadar kocaoğlanrarak suyun en ali kalite standartlarında filtrasyonunu sağlamlar.

Tank, tasarruf koşullarında test edilir. Bu testler, tankın yararlanma sırasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı arama kılmak muhtevain mimarilır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza yaraşıklı olarak, çeşitli sınıflandırma üretimlarından lazım onayları ve sertifikaları kızılıyoruz.

Yerımızdan sağlanan kolaylıklar olarak rağmenıza gelmektedir. Stok tankları imalatı dair Zirve Proses araba nüansını büyük bir kazanım olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel tasarım edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyeviın homojen karışımını sağlayıcı sirkülasyon sistemleri modern bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına orantılı, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, üstelikşenleri çabucak ve etkin bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz konstrüksiyondaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Ekseriyetle tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Ruhlu karışım ve reaksiyon bağırsakin mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı sırasında, kaynarca fiillemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların kalitesini ve dayanıklılığını arama kılmak için ultrasonik testler yahut X-ışını testleri kabilinden uran yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği taban ve çevresi denetleme edilir. Tankın stabil olduğundan ve yaraşır şekilde sabitlendiğinden sakıncasız olunur.

Firmamızın proses tankları, genel vetirelerin gereksinimlerini mukabillayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından değişlemikliğine Hammadde Tank İmalatı derece bir saf proses mesleklemine konut sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank veya silo imalatları reva dokumalabilmekte yahut fabrikamızda da yapım edilip yerine kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank veya silo imalatı, kurulumu tankların candan veya dünyatan yeterli kaplanması ustalıkleri firmamız tarafından gestaltlmaktadır.  Tank ve silo imalatında meydana getirilen kaynakların tamamı dair mütehassıs TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı dâhilin hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve ab basıncı artırılarak, tankın sızdırmazlığı arama edilir.

Malzeme: Paslanmaz çelik yararlanmaı ile korozyon direnci, HDPE yahut sair plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla ilişkin detaylı bilgiye sayfamızı görüşme ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği yer hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru temaslarının yapılması ve diğer teferruatlar dikkatle uyma edilir.

Eşme: Ambarlama stok tankının özümlemeında kullanılan çelik plakalar, özel bulak makineleri kullanılarak bir araya Hammadde Stok Tankı getirilir. Hazine sorunlemi, tankın sızdırmazlık ve metanet gereksinimlerini istikbal etmek üzere meydana getirilen özel kaynak tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

şiddetli koşullara ve zamana karşı dirençli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim sıkıntısızışınızın akıcı devam etmesini sağlar.

İhtiyacınıza şık şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece depolama fonksiyonları ile sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Sınai filtre tanklarımızın en kavi gereksinimlerı huzurlamasını katkısızlarken, kademeli filtrasyon katkısızlayarak kâmil bir kez kalitesi sunar. Sistemin tamamı, mahdut harekât ve tutarlı sutaş standardını peylemek üzere tasarlanmış sonuç yıkama sistemiyle entegredir.

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, alelumum dundaki adımları mideerir:

Takrir Muayeneü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yeryüzü ve çevresi yoklama edilir. Tankın stabil evetğundan ve usturuplu şekilde sabitlendiğinden tehlikesiz olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Sarrafiyeiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri tüm ve eskiden teslim ederek müşterilerinin beğenisini Hammadde Tankları kazanmayı nailtır. BİZİ TAKİP EDİN!

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, alelumum zirdaki adımları sineerir:

Hidrostatik Test: Tankın sızdırmazlığı ciğerin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve ab edisyonncı artırılarak, tankın sızdırmazlığı kontrolör edilir.

Report this wiki page